20. kesäkuuta 2017

Pelko on tehnyt minusta voittoisan


Yle:KRP epäillyn terroriteon valmistelusta Helsingissä: "Tilannearvio johti näkyvään poliisitoimintaan"



"Pelko (jota kylvetään vihollisten sydämiin) on tehnyt minusta voittoisan, ja kun minä nukuin, maailman aarteiden avaimet tuotiin minulle ja pantiin minun käteeni."


Näin sanoo islamin profeetta Muhammad Sahih Bukharin hadithissa (Bukhari: 4.52. 220).

Muhammad valloitti Arabian niemimaan heimo kerrallaan. Jos vihollinen vastusteli, Muhammad tappoi miehet, takavarikoi heidän omaisuutensa ja otti heidän naisensa ja lapsensa orjiksi. Naisista tuli muslimien jalkavaimoja.

Tämän vuoksi monet heimot antautuivat Muhammadille ilman taistelua. Silloin he saivat pitää omaisuutensa, naisensa ja lapsensa. He saivat myös pitää uskontonsa mikäli maksoivat muslimeille erityistä veroa, jizyaa. Tämä oli tietysti houkutteleva vaihtoehto kuolemalle ja orjuudelle. Ja näin vihollisten sydämiin kylvetty pelko teki Muhammadista voittoisan.

Islamin lopullinen päämäärä on levittää islamin uskonto koko maailmaan ja saattaa Jumalan laki sharia sen lainsäädännöksi. Tämän päämäärän saavuttamiseksi voidaan käyttää mitä tahansa keinoja aina rauhanomaisesta lähetystyöstä täysimittaiseen sotaan. Terroriteoilla kylvetään kauhua uskottomien sydämiin ja uskottomat myöntyvät muslimien vaatimuksiin siinä toivossa, että heidät säästettäisiin terrori-iskuilta.

Nämä vaatimukset ovat aina sharia-lain soveltamista länsimaisessa yhteiskunnassa ja tällä tavoin Jumalan laki hivutetaan pala kerrallaan voimaan. Ensimmäiset vaatimukset vaikuttavat kohtuullisilta, kuten omat uimahallivuorot (sharia kieltää naisten ja miesten vapaan yhdessäolon) tai uskonnon mukaiset perheoikeudet (kuten Britanniassa jo tehdään), joissa sovelletaan sharian perheoikeutta.

Sharian soveltaminen perheoikeuteen voi vaikuttaa viattomalta, mutta useimmat toisuskoiset eivät ymmärrä, mitä sharian soveltaminen esimerkiksi avioeroihin tarkoittaa. Sen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kansalaiset saavat islamista totuudenmukaista tietoa. Tietoa on toki saatavilla, mutta useimmat ovat tässäkin asiassa valtamedian varassa, joka on päättänyt olla käsittelemättä islamin epämiellyttäviä puolia.

Olisiko niin, että toimittajat ovat antaneet pelolle vallan? Jos vältämme muslimien loukkaamista, niin ehkäpä he eivät sitten loukkaannu ja radikalisoidu ja jättävät Temppeliaukion kirkon ja muut Helsingin nähtävyydet rauhaan? Jospa suostuisimme antamaan imaameille vallan päättää musliminaisten avioliitoista ja rakentaisimme oikein hienon moskeijan Hanasaareen, niin ehkäpä muslimit eivät alkaisi tulkitsemaan Koraania ISISin tapaan ja vuokraisi autoja tappotarkoituksiin?

Pelko on tehnyt minusta voittoisan.





Lukemista:

Kaikki Muhammadista
Muhammedin tarina
Muhammadin elämä ja sankariteot
Kahden tunnin Koraani
Koraaniblogi
Mitä lännen tulee tietää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti