28. helmikuuta 2012

Älkää polttako niitä koraaneita!

Nyt saatana lopetatte niiden koraanien polttamisen! Muslimeille tulee paha mieli ja sitten Barack-setä joutuu taas pyytämään Ajatolla-sedältä anteeksi. Koraani on niin hieno kirja, ettei sitä saa missään tapauksessa huvikseen polttaa. Mattisedän poika antaa teille nyt hieman niksejä, miten koraania voi käyttää huomattavasti hyödyllisemmin kuin nuotiona:

Niksi nro 1: Arabiankielinen teksti on kaunista katsella. Siksi koraanin sivut sopivat erinomaisesti paskahuussin tai vaikkapa saunakamarin seinäpaperiksi! Siinä sitä sopii istua aamupaskalla ja lueskella samalla Jumalan sanaa tai vaikka vain haaveilla seitsemästäkymmenestä huurasta, jotka odottavat paratiisin bordelleissa.

Ibn Matin saunakamarin tapetti
on kaunista katsella.
 

Niksi nro 2: Huussin tapetoinnista yli jääneet koraanit voi jättää siihen reiän viereen lukemistoksi. Niitä voi myös hätätapauksessa käyttää vessapaperina. Ilkkaa sanottiin pohjanmaalla sontasiioniksi, koraania voisi kutsua paskasuuraksi.


Niksi nro 3: Jos koraani on ihan pakko polttaa, niin käyttäkää se edes hyödyksi! Saunan sytykkeiksi koraani sopii mitä parhaimmin ja koraani repussa on eräretkellä oiva apu paitsi perseen pyyhkimiseen, myös nuotion virittämiseen.


Niksi nro 4: Koraanista saa hyviä paperilennokkeja. Niitä lennätällessään voi samalla laulaa vanhaa kansanlaulua Suura sai siivet:

Aabrahamin suura oli pommittaja
Kauas yli kattojen lensi Al-Takathur
Lehmä törmäs puuhun Muhammad tuhoutui
Kynän kanssa lammikossa Dzinnien suura ui
Mutta surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon

Ali ja mä oltiin kavereita
Basaareja pengottiin tehtiin löytöjä
Sivut vanhan koraanin jumbojeteiksi taiteltiin
Norsut, parjaajat, almut päin kaksoistorneja me laitettiin
Ja surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon

Suura sai siivet sinä iltapäivänä
Mut väärintekijöiden suura jyrkästi tuomittiin
Lehmä törmäs puuhun Muhammad tuhoutui
Kynän kanssa lammikossa Dzinnien suura ui
Mutta surkea Al-Fatiiha lensi kauas aurinkoon


(Anteeksi J!)

WTC 2 Plane
Photoshopilla tehty tökerö väärennös, jossa jumbojetti muka törmää pilvenpiirtäjään.

Vastuuvapauslauseke tosikoiden varalta: tämä oli huumoria, ehkä huonoa sellaista, mutta huumoria kuitenkin. Jos kuitenkin tunnet pakottavaa tarvetta haastaa minut oikeuteen tai tehdä minulle ylimääräinen hengitysreikä kaulan tienoille, niin käy tutkituttamassa pääsi.

-Ibn Matti


26. helmikuuta 2012

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §3

Monet ihmiset eivät lämpene ajatukselle islamisaation vastustamisesta. Heistä islamin arvostelu voi olla rasistista tai kansanryhmää vastaan kiihottamista. Ehkä heille on kerrottu, että islam on rauhanomainen ja jalo uskonto. Ehkä he ovat tiedostavia, hyviä ihmisiä, jotka kannattavat monikulturismia ja ovat innoissaan rikkaudesta, jonka islam tuo meidänkin pikku takapajulaamme.

Meillä on kuitenkin keinoja vastustaa islamisaatiota ilman että vastustamme tai arvostelemme islamia mitenkään. Voimme käyttää omaa versiotamme taqiyyasta ja kitmanista. "Sota on petosta", niin kuin Muhammad sanoisi.


§3: Aja asioita, jotka eivät ensi näkemältä näytä vastustavan islamisaatiota


Ihmiset lämpenevät hyville asioille, kuten luonnonsuojelulle ja bensiinin hinnan alennuksille. Joitakin voi myös huolestuttaa öljyntuottajamaiden epävakaat olot, jotka voivat aiheuttaa paitsi öljyn hinnan vaihteluita, myös riippuvuutta erilaisista diktatuureista ja ihmisoikeuksia polkevista hallituksista.

Yhdysvalloissa ajetaan "Open fuel standardia", jonka pääajatuksena on velvoittaa autonvalmistajat varustamaan autot moottoreilla, joissa voidaan käyttää bensiinin lisäksi muita polttoaineita, kuten etanolia tai metanolia. Autoon voidaan siis tankata edelleen tavallista bensiiniä, mutta siinä voidaan käyttää myös kokonaan muita polttoaineita.

Tällä saavutetaan pitkällä tähtäimellä riippumattomuus hankalista öljyntuottajavaltioista, koska polttoainetta voidaan tuottaa tarvittaessa vaikka itse. Brasilia on esimerkki maasta, jossa näin jo toimitaan. Suuret autonvalmistajat toimittavat Flex Fuel -autoja Brasiliaan, joten tekniikkakin on jo olemassa.

Lue lisää Flex Fuelista täältä: http://www.openfuelstandard.org/

Sähkö- ja hybridiautot säästävät sekä luontoa että vähentäjät riippuvuutta (usein islamilaisista) öljyntuottajamaista. Sähkö voidaan tuottaa tehokkaasti vaikkapa ydinvoimalla, ja kun apumoottorit käyttävät Flex Fuel -tekniikkaa, on meillä ympäristöystävällisiä ja öljyn orjuudesta vapaita kulkuvälineitä.



Miten tämä sitten auttaa vastustamaan islamisaatiota?

Wahhabilainen Saudi-Arabia ja muut muslimimaat rahoittavat moskeijoita ja muuta islamilaista toimintaa öljyrahoillaan, emmekä me voi sille mitään. Vaikka osa jokaisesta bensalitrasta menee terroristien rahoittamiseen, emme voi tehdä asialle mitään, koska olemme niin riippuvaisia öljystä.

Kun luomme järjestelmän, jossa öljyn merkitys vähenee, vähenevät myös islamilaisten valtioiden tulot, jolloin niiden rahoitus terrorismiin ja islamisaatioon vähenee. Voimme myös ruveta vaatimaan niiltä ihmisoikeuksien noudattamista vastineena öljykaupoista.

Suomen hallituksen pitäisikin laatia laki, joka määrää kaikki uudet autot olemaan Flex Fuel-autoja (FFV) sopivan  siirtymäajan kuluessa. Koska nämä FFV:t voivat käyttää myös bensiiniä, ei alkuvaiheessa synny  mitään polttoaineen jakeluongelmia.

E85-bensiinin veroa pitää samalla alentaa, niin että FFV-autojen ostaminen tulee houkuttelevaksi. Suomen muutoin tolkuton autoverotus tarjoaa myös mahdollisuuden taloudellisiin kannustimiin. Autoveroa voidaan laskea FFV-autoilta sekä sähkö- ja hybridiautoilta, niin että niiden ostaminen tulee järkeväksi vaihtoehdoksi.

Suojelemme luontoa ja tulemme vähemmän riippuvaisiksi epävakaiden öljyntuottajavaltioiden mielivallasta. Ja samalla tulemme vastustaneeksi islamisaatiota.




Girl Effect

Citizen Warriorin artikkeli kertoo, miten naisten koulutus vähentää lapsilukua. Koulutetut naiset saavat keskimäärin vähemmän lapsia, kuin lukutaitoiset ja koulutetut. Demografinen jihad käy vaikeaksi, jos lapsiluku on liian pieni.

Jihad tarvitsee kouluttamattomia ja alistettuja naisia, jotta se voisi uhrata miehet ja pojat islamin hyväksi. Kun naisten alistaminen ja tyhminä pitäminen loppuu, he eivät enää luovuta miehiään ja poikiaan marttyyreiksi. Sokea usko mielikuvitusolentoihin, kuten Allahiin, myös vähenee koulutuksen myötä.

Naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksien parantaminen on taistelua islamisaatioita vastaan. Meidän on pidettävä huoli siitä, että Suomeen tulevien islamilaisten naisten ihmisoikeudet toteutuvat. Kenelläkään ei liene mitään sitä vastaan? Vastustamme siis lapsiavioliittoja, perheväkivaltaa ja kunniaväkivaltaa.

Koulutamme kaikki Suomeen tulevat naiset, niin että heillä on mahdollisuus elättää itsensä omalla työllään. Kiellämme burkhat ja sukuelinten silpomiset tarpeettomina ja julmina. Vastustamme sharia-lain naisia alistavia määräyksiä, kuten moniavioisuutta ja miehen lupaa hakata tottelematonta vaimoa.


Sananvapaus


Islamistit ja heidän puolustelijansa haluavat rajoittaa sananvapautta. He haluavat kieltää kaiken islamin arvostelun sillä verukkeella, että se olisi muka rasistista, uskonnollisia tunteita loukkaavaa tai kansanryhmää vastaan kiihottavaa. Jopa YK:ssä on (Islamilaisten valtioiden toimesta) hyväksytty päätöslauselma, joka kieltää uskontojen (siis lähinnä islamin) arvostelun.

Sivistysvaltio ei voi rajoittaa sananvapautta siksi, että joku uskoo mielikuvitusolentoon ja kokee tulevansa loukatuksi yli tuhat vuotta eläneen "profeetan" kuvan piirtämisestä.

Sananvapauden puolustaminen on samalla myös islamisaation vastustamista.


-Ibn Matti

Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §1
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §2
Miten minä voin vastustaa islamisaatiota §4

22. helmikuuta 2012

Tiesitkö jo tämän islamista?

Kun Muhammad oli viisikymppinen, hän nai Aisha-nimisen tytön, joka oli kuusivuotias. Avioliitto sai täyttymyksensä (kiertoilmaisu sukupuoliyhteydelle), kun Aisha oli yhdeksänvuotias. Tämä on yksi syy miksi lapsimorsiamet ovat yhä yleisiä muslimimaailmassa. Tullessaan valtaan Iranissa vuonna 1979, ajatolla Khomeini laski tyttöjen avioliiton ikärajan yhdeksään vuoteen seuraten näin Muhammadin esimerkkiä.

Muhammad osallistui 800 juutalaismiehen joukkomurhaan. Nämä olivat antautuneet kuuluisan taistelun jälkeen. He kaivoivat ensin haudat valmiiksi ja mestasivat sitten juutalaiset, joiden ruumiit heitettiin kaivantoihin.Naiset ja lapset jaettiin voittoisille muslimeille orjiksi.

3 Kun eräs nainen tunnusti Muhammedille synnyttäneensä avioliiton ulkopuolisen lapsen, Muhammad antoi määräyksen, että nainen sai vieroittaa lapsensa, jonka jälkeen hänet kivitettäisiin kuoliaaksi. Tuomio pantiin ajallaan täytäntöön. Vuonna 1994 Nigerian sharia-tuomioistuin antoi samanlaisen tuomion Amina Lawalille ja seurasi näin täsmällisesti Muhammadin esimerkkiä. Koska Muhammadin toiminta nähdään muslimien keskuudessä pyhänä, näitä lakeja on lähes mahdoton muuttaa.

4 Muhammad tuki orjuutta. Hän antoi orjia lahjaksi. Hän omisti itse kaikenlaisia orjia, miehiä, naisia ja mustia. Hän antoi orjiaan kumppaneilleen näiden seksuaalisten tarpeiden tyydyttäjiksi. Hän seisoi ja rukoili, kun toiset hakkasivat orjia. Hän osallistui naisorjien väkisinmakaamisiin taisteluiden jälkeen. Hän vangitsi orjia ja myi heidät saadakseen rahaa sotaretkiinsä.

5 Muhammad määräsi seuraajansa ryöstämään karavaaneja rahoittaakseen alkavaa sotapäällikön uraansa Medinassa. Ryöstelijät ja merirosvot saavat oikeutuksensa Muhammadin esimerkistä.

6 Muhammad sanoi: "Jos joku loukkaa profeettaa, tappakaa hänet." Tämä on yksi syy miksi muslimit ovat niin suvaitsemattomia niitä kohtaan, jotka arvostelevat Muhammadia. Se selittää myös miksi arvostelijoita halutaan tappaa. Se on myös syy siihen, että islamilainen laki määrää teloittamaan jokaisen joka loukkaa Muhammadia tai islamia. Kristitty nainen odottaa tälläkin hetkellä teloitusta Pakistanissa koska hän on "loukannut Muhammadia."

7 Muhammad sanoi: "Jos joku jättää islamin, tappakaa hänet." Siksi muslimien on hyvin vaikeaa jättää uskontoaan. Abdul Rahman lennätettiin Italiaan turvaan, koska häntä uhkasi teloitus kääntymisestä kristinuskoon. Monet muut olivat vähemmän onnekkaita. Islamilainen laki määrää uskosta luopuvat teloitettavaksi. Islamilaiset maat kampanjoivat saadakseen kielletyksi islamin kritiikin maailmanlaajuisesti. He tavoittelevat sitä Yhdistyneiden Kansakuntien välityksellä (ja saavat aikaan tuloksia!).

8 Islamin lain mukaan naisen todistus on vain puolet miehen todistuksen arvosta. Islamin lain mukaan naisen uskottavuus on vain puolet miehen uskottavuudesta.

9 Elämänsä loppupuolella Muhammad ylpeili "olleensa voitokas terrorin avulla." Onko sitten ihme, jos monet muslimit ovat ryhtyneet terroristeiksi.

10 Hän myös julisti käskyä, jonka mukaan muslimien on taisteltava vääräuskoisia vastaan, kunnes koko maailma on islamin hallussa.

11 Koraanissa sanotaan 91 kertaa, että muslimin on seurattava profeetan esimerkkiä yksityiskohtaisesti. Miettikää mitä se tarkoittaa käytännössä!

Tämä oli pieni otos tosiasioita islamista. Niiden pitäisi riittää näyttämään sinulle, että islamin perustaja oli julma sotapäällikkö ja hänen sanansa ja tekonsa ovat antaneet islamille sen julmuuden ja suvaitsemattomuuden. On vaikea nähdä mitä hyvää Muhammadin kaltaisen miehen opetuksista voisi seurata. Vilkaise maailmaa ja näet, että monet sortavimmista, julmimmista ja takaperoisimmista yhteiskunnista ovat islamin vallassa. Niistä on tullut sellaisia seuraamalla Muhammadin esimerkkiä.

Islam on saanut jalansijaa omissa maissamme ja koemme lisääntyvää painostusta tehdäksemme yhteiskunnastamme enemmän islamilaisen. Haluatko sinä elää sellaisessa yhteiskunnassa?

Jos vastaus on "en", on tärkeää että opiskelet enemmän näistä aiheista. Tietoa löytyy esimerkiksi:

www.politicalislam.com
www.jihadwatch.org
www.thereligionofpeace.com


Tämä on suomennos Citizen Warriorin artikkelista. 


-Ibn Matti







21. helmikuuta 2012

Ali Sina: Kirje ihmiskunnalle




Hyvä ystävä,

Hulluus on vallannut osan ihmiskunnasta ja se mitä he tekevät ei ole mitään muuta kuin mielisairautta.

Olemme häviämässä taistelun terrorismia vastaan. Näin käy koska emme osu maaliin.

Meidän täytyy saada maailman ihmiset ymmärtämään, että terrorismi on oire ja todellinen ongelma on sen takana oleva ideologia.

Tarvitsemme apuasi. Lue alla oleva lyhyt "kirje ihmiskunnalle" ja jos olet samaa mieltä, lähetä se kaikille osoitekirjasi ihmisille ja kehota heitä tekemään samoin.

Lähetä kopio myös sanomalehteesi ja poliitikoille. Kaikkien on kuultava tämä viesti.

Ystävällisin terveisin,






Kirje ihmiskunnalle


Hyvä kanssaihminen,

Ihmisyys on tänään vaarassa. Uskomattomia hirmutekoja tapahtuu päivittäin. Pahat voimat työskentelevät aikomuksenaan tuhota meidät. Tämän pahan edustajat eivät kunnioita mitään; eivät edes lasten henkeä. Joka päivä on pommi-iskuja, joka päivä viattomia ihmisiä murhataan. Näyttää siltä kuin olisimme voimattomia. Mutta emme me ole!

Muinainen kiinalainen Sun Tzu sanoi, "Tunne vihollisesi ja sinua ei voiteta." Tunnemmeko me vihollisemme? Ellemme tunne, olemme hukassa.

Terrorismi ei ole ideologia, se on väline; mutta terroristit tappavat ideologian vuoksi. He kutsuvat tätä ideologiaa islamiksi.

Koko maailma, sekä muslimit että ei-muslimit, väittävät, että terroristit ovat kaapanneet "rauhan uskonnon" ja että islam ei hyväksy väkivaltaa.

Kuka on oikeassa? Kummat ymmärtävät islamia paremmin, terroristit vai heidän vastustajansa? Vastaus tähän kysymykseen on avain voittoon ja jos emme löydä vastausta me häviämme ja meidän osamme on kuolema. Avain löytyy koraanista ja islamin historiasta.

Ne meistä, jotka tuntevat islamia, tietävät että terroristien näkemys islamista on oikea. He eivät tee mitään mitä heidän profeettansa ei olisi tehnyt tai rohkaissut seuraajiaan tekemään. Murha, raiskaus, salamurha, mestaus, verilöyly ja kuolleiden häpäiseminen "uskovien sydänten iloksi" olivat kaikki Muhammadin käytäntöjä, joita hän opetti ja joita muslimit ovat noudattaneet läpi historian.

Jos totuus on koskaan mitään merkinnyt, nyt se todella merkitsee! Tämä on aika, jolloin meidän on kutsuttava lapiota lapioksi. Tämä on aika, jolloin meidän on löydettävä ongelman alkusyy ja vedettävä se juurineen irti maasta. Islamilaisen terrorismin juuret ovat islamissa. Todisteena siitä on koraani.

Olemme ryhmä entisiä muslimeita, jotka ovat nähneet pahan kasvot ja olemme nousseet varoittamaan maailmaa. Vaikka totuus olisi kuinka tuskallinen, vain totuus voi meidät vapauttaa. Miksi kaikki tämä kieltäminen? Miksi tämä itsepintaisuus? Kuinka monta viatonta pitää vielä kuolla jotta SINÄ avaat silmäsi?

Kannustamme muslimeja jättämään islamin. Lopeta tekosyyt, perustelut ja järkeilyt. Lakkaa jakamasta ihmiskuntaa "meihin" ja "heihin" ja muslimeihin ja vääräuskoisiin. Me olemme Yksi Kansa, Yksi Ihmiskunta! Muhammad ei ollut Jumalan lähettiläs. Nyt on aika lopettaa tämä hulluus ja kohdata totuus. Terroristit saavat moraalista tukea ja perustelut toiminnalleen sinulta. Sinun pelkkä uskollisuutesi heidän kuoleman kultilleen on hyväksyvä nyökkäys heidän rikoksilleen ihmiskuntaa vastaan. Kannustamme myös ei-muslimeja lopettamaan poliittisen korrektiuden vaikka he loukkasivat muslimien tuntoja. Hemmettiin heidän tunteensa! Pelastakaamme heidän henkensä ja miljoonien viattomien ihmisten henki, jotka voivat joutua heidän uhreikseen.
  
Miljoonia, ellei miljardeja, ihmishenkiä menetetään, jos emme tee mitään. Aika on kulumassa loppuun! "Kaikki mitä tarvitaan pahan voittoon on se etteivät hyvät ihmiset tee mitään." Tee jotakin! Lähetä tämä viesti kaikille osoitekirjassasi ja pyydä heitä tekemään samoin. Voita islam ja pysäytä terrorismi.

Tämä on sinun maailmasi, pelasta se.

Entisten muslimien liike.


Tämä teksti on suomennos Ali Sinan kirjeestä ihmiskunnalle, joka on julkaistu alunperin faithfreedom.org -sivustolla.


20. helmikuuta 2012

Nonie Darwishin puhe


Nonie Darwishin puhe UC Berkeleyssä:

Amerikkalaisena arabitaustaisena naisena vaalin vapautta, jonka Amerikka on antanut minulle. Etuoikeus, joka on aivan liian harvinainen Lähi-idässä, missä puhuminen ihmisoikeuksista, naisten oikeuksista, demokratiasta ja jopa rauhasta Israelin kanssa on tabu, jonka rikkomisesta voi tulla vakavia seuraamuksia.

Amerikassa opin, ettei mikään ideologia tai uskonto ole arvostelun ulkopuolella. Ideologiat, jotka eivät anna vastauksia hankaliin kysymyksiin joutuvat älylliseen konkurssiin.

Haluan painottaa etten nyt puhu hyvistä ja rauhaa rakastavista muslimeista, vaan väkivallan ja vihan ideologiasta, joka on tuonut sorron, levottomuudet, väkivallan ja terrorin Lähi-itään, ja on nyt levittäytymässä muuhun maailmaan.

Radikaalit ovat tehneet vähäisemmästäkin kritiikistä, kriittisestä ajattelusta ja vapaasta keskustelusta loukkauksen islamia kohtaan. Arabifeministejä, uudistajia ja älymystöä hiljennetään, uhkaillaan tai tapetaan. Jopa edesmennyt egyptiläinen kirjailija ja kirjallisuuden Nobel-palkinnon voittaja, Naguib Mahfouz, joutui puukotuksen uhriksi. Puukottaja oli radikaali muslimi, joka väitti hänen loukanneen islamia.

Tämän takia meidän kaikkien täytyy toivottaa avoin keskustelu tervetulleeksi. Paras ase taistelussa terroria ja islamo-fasismia vastaan on totuus.

Haluaisin aloittaa kertomalla omasta taustastani. Synnyin ja kasvoin muslimina Egyptin Kairossa sekä Gazassa - aikana jolloin presidentti Nasser oli päättänyt yhdistää arabimaailman ja tuhota Israelin.

Viisikymmenluvulla isäni johti Egyptin sotilastiedustelua Gazassa ja aloitti Fedayeenin, joka tarkoittaa "aseellista vastarintaa ja itsensä uhraamista." He tekivät hyökkäyksiä rajan yli Israeliin ja aiheuttivat kuolemaa ja aineellista tuhoa. Isääni yritettiin salamurhata vastauksena terroritekoihin.

Yhtenä yönä Isreal lähetti kommandoja tarkasti vartioituun kotiimme, mutta isäni ei ollut kotona. Sotilaat löysivät ainoastaan meidät, naisia ja lapsia. Sotilaat lähtivät vahingoittamatta meitä.

Kävin alakoulua Gazassa. Siellä me opimme vihaa ja kostoa - rauha ei ollut koskaan vaihtoehtona, vaan merkki tappiosta ja heikkoudesta. Juutalaiset esitettiin ali-ihmisinä.

Minulle sanottiin: "älä ota karkkia tai hedelmää vieraalta, koska se voi olla juutalainen, joka yrittää myrkyttää sinut." He täyttivät korvamme juutalaisten pelolla. Se teki vihaamisen helpommaksi ja terrorismin hyväksyttäväksi tai jopa kunnioitettavaksi.

Kahden vuoden intensiivisten Fedayeen-operaatioiden jälkeen isäni salamurhattiin Gazassa 1956. Olin vain kahdeksanvuotias. Nasser tervehti kuuluisassa puheessaan Suezin kanavan kansallistamisen puolesta isääni kansallisena sankarina, shahidina. Presidentti Nasser vannoi Egyptin kostavan, mutta ei maininnut sanallakaan Fedayeenin aiheuttamia tuhoja ja ihmishenkien menetyksiä israelilaisille. Hallituksen korkeat johtajat kysyivät minulta ja sisaruksiltani "kuka teistä kostaa isänne puolesta tappamalla juutalaisia?" Minusta kysymys oli hyvin epämukava. Olimme sanattomia.

Isäni kuoleman jälkeen äitini joutui elämään yksin viiden lapsen kanssa kulttuurissa, joka kunniottaa vain perheitä joiden päänä on mies. Viisikymmentäluvulla vain harvat naiset ajoivat autoa, ja häntä moitittiin ja nimiteltiin, koska hän osti auton, jotta voisi viedä meitä kouluun. Arabinaisten oletetaan uhraavan perheensä antamalla miehensä ja poikansa marttyyreiksi, mutta heille ei juuri anneta kunnioitusta elääkseen elämäänsä arvokkaasti ja vapaina.

Elin kolmekymmentä vuotta sortoa harjoittavissa diktatuureissa ja poliisivaltioissa. Todistin tyttöjen kunniamurhia (meidän palvelijattaremme), naisten alistamista ja tyttöjen sukuelimien silpomista.

Kuulimme säännöllisesti, kun ei-muslimeja kirottiin moskeijoiden saarnatuoleista. Vierailin nuorena naisena kristityn ystäväni luona Kairossa perjantairukouksen aikaan, ja kuulimme molemmat sanalliset hyökkäykset kristittyjä ja juutalaisia vastaan kovaäänisistä. Kuulimme "Tuhotkoon Jumala vääräuskoiset ja juutalaiset, Jumalan viholliset. Emme ystävysty emmekä tee sopimuksia heidän kanssaan." Kuulimme myös seurakunnan vastaavan "Aamen."

Kuulin näitä kiroamisia koko elämäni moskeijoidan saarnatuoleista - ja usko tai älä, kun kasvat näiden kirousten keskellä, ne voivat tuntua ja kuulostaa aivan normaaleilta. Kristitty ystäväni näytti pelokkaalta ja minä olin häpeissäni. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun huomasin että jotain oli pahasti vialla siinä, miten uskontoani opetettiin ja harjoitettiin.

Muutin Yhdysvaltoihin 1978. Ensimmäisellä moskeijakäynnilläni Amerikassa meitä kiellettiin sulautumasta amerikkalaisiin ja meille kerrottiin, että islamista oli tuleva täällä valtauskonto. Minua kehotettiin pukeutumaan islamilaisiin vaatteisiin. Mutta kuinka voisin tehdä sen, kun en koskaan pukeutunut islamilaisittain Egyptissä? Naiset eivät pukeutuneet Egyptissä islamilaisittain ennen 1980-lukua.

Elokuussa 2001 vierailin synnyinkaupungissani Kairossa. Oli käsittämätöntä nähdä kuinka radikaali islam oli ottanut vallan. Vihan ja vihapuheen määrä oli hälyttävää. Näin äärimmäistä köyhyyttä, saastetta, vaarallisia aineita ja roskia Niilin rannoilla. Työttömyys ja inflaatio olivat korkealla ja korruptio oli levinnyt laajalle.

Mutta kun luin arabialaisia lehtiä, kaikki mitä näin oli Israelin ja Amerikan haukkumista. Kansalaiset eivät tienneet muslimien toisiinsa kohdistamista julmuuksista Irakissa, Algeriassa, Sudanissa ja niin edelleen. Itse asiassa termin "islamo-fasisti" keksivät Algerian muslimit ja entiset muslimit kuvaamaan islamilaisia fanaatikkoja, jotka teurastivat 150 000 oman maansa muslimia 1990-luvulla.

Arabimedia ei puolustanut tavallisen arabikansalaisen ihmisoikeuksia. He eivät ymmärtäneet rooliaan yleisön etujen puolustajana - tämä asenne syntyi islamo-fasistisesta ympäristöstä, joka hylkää muutoksen.

Myös länsimedia jätti raportoimatta uhkista.

Olin onnellinen palatessani Yhdysvaltoihin syyskuun kymmenennen päivän iltana, 2001. Seuraavana aamuna näin toisen lentokoneen osuvan kaksoistorneihin ja minä tiesin: "Jihad on saapunut Amerikkaan.". Muhammad Atta oli kotoisin Kairosta, samasta kaupungista kuin minä.

Soitin useille ystävilleni Kairoon. Heidän asenteensa oli torjuva ja he sanoivat: "kuinka kehtaat väittää että arabit tekivät tämän? Etkö ymmärrä että tämä on juutalaisten salaliitto?"

Nämä ei eivät olleet radikaaleja vaan tavallisia egyptiläisiä, jotka muutoin olivat hyvin mukavia ihmisiä. Suljin puhelimen ja tunsin itseni yksinäiseksi ja vieraantuneeksi omasta kulttuuristani. Jälleen kerran minun kansani syyttää juutalaisia jostakin minkä me arabit tiedämme tasan tarkkaan itse tehneemme. Missä tahansa uskonnossa tätä pidetään syntinä, mutta radikaalin islamin silmissä juutalaiset eivät ansaitse totuutta, oikeutta tai armoa. Juutalaisia, joista kerromme moskeijoissamme, arabialaisissa oppikirjoissa tai mediassa, ei ole olemassa. Me arabit taistelemme itse keksimiämme kuvitteellisia juutalaisia vastaan. Israel ei ole täydellinen - mikään yhteiskunta ei ole - mutta se tapa, jolla juutalaisia ja muita vähemmistöjä kohdellaan minun kansani toimesta on traagista ja häpeällistä.

Maailmanlaajuinen sota islamo-fasismia ja jihadia vastaan, jossa taistelemme, ei ole vain pommeja ja kaapattuja koneita - se on myös tyranniaa ja sortoa naisia kohtaan. Naisten sorto ja terrorin tukeminen ovat kaksi saman fundamentalistisen ajatusmaailman puolta. Islamilainen laki, sharia, jota terroristit yrittävät tyrkyttää koko maailmaan, muodostaisi globaalin sukupuoliapartheidvaltion.

Sharian rikosoikeuden rangaistuksiin kuuluvat ruoskiminen, kivittäminen, mestaaminen ja raajojen amputointi - julmia ja epätavallisia rangaistuksia länsimaisilla ja inhimillisillä mittareilla. Islamin uskosta luopuminen rangaistaan kuolemalla. Jos valtio ei tapakaan luopiota, hänen kuolemansa on taattu väkijoukon käsissä.

Tästä syystä islam on enemmän kuin uskonto: se on valtio, jossa on yksipuoluejärjestelmä. Se on myös yksityiskohtainen laillinen järjestelmä, jota kutsutaan shariaksi ja joka voi tuomita sinut kuolemaan, jos jätät islamin.

Sharia varmistaa, ettei muslimivaltion Berliinin muurilla ole loikkareita. Yllättävää kyllä, suurin osa muslimivaltioista ei harjoita sharian rikosoikeutta, koska heillä ole sydäntä siihen.

Olen elänyt sharian perheoikeuden alla kolmekymmentä vuotta elämästäni. Sitä harjoitetaan kaikissa muslimivaltioissa. Se sallii miehille yksipuolisen oikeuden helppoon avioeroon, oikeuden ottaa useita, jopa neljä, vaimoa. Se sallii vaimon hakkaamisen, määrää naiselle vain puolet miehen perintöosuudesta ja myös naisen todistus on vain puolet miehen todistuksesta oikeudessa. Naista arvostetaan vain, jos hän peittää ruumiinsa, kasvonsa ja jopa henkilöllisyytensä.

Jopa seitsemänkymmentäviisi prosenttia Pakistanilaisissa vankiloissa olevista naisista on siellä, koska heidät on raiskattu. 600-luvun Arabian niemimaan heimokulttuurista syntyneestä shariasta on tullut ikuinen laki kaikissa kulttuureissa eläville muslimeille.

Sharian mukaan kalifi ja amir (tarkoittaa johtajaa) on vapautettu sharia-lain rangaistuksista. Islamilainen laki on diktaattorin päiväuni, jonka hän on saanut itse Allahilta.

Moniavioisuudella on tuhoisa vaikutus perheen toimintaan, miehen ja vaimon suhteeseen ja naisten välisiin suhteisiin. Monilla muslimimiehillä on vain yksi vaimo, mutta suhdetta on jo vahingoitettu muslimien avioliittosopimuksessa, jossa mies ei vanno uskollisuutta vaimolleen eikä vaimo voi uskollisuutta myöskään olettaa.

Avioliittosopimuksessa on kolme lisäpaikkaa, joihin voidaan täyttää toisten naisten tiedot, jos mies niin haluaa. Kunnollisen musliminaisen täytyy hyväksyä sharia-lain määräämä kohtalo yhden yksinkertaisen syyn takia: jos haastaa Allahin lain, se on sama kuin haastaisi itse Allahin.

Viimeisimmässä bin Ladenin nauhoituksessa, terroriguru kehotti länsimaissa olevia muslimeja lisäämään lukumääräänsä kutsumalla mahdollisimman monia amerikkalaisia islamiin ja lisäämällä maahanmuuttoa, jotta saavutettaisiin, kuten hän itse sanoi, "jihad sisältäpäin." Tästä syystä lännessä asuvat islamistit kokeilevat rajoja nähdäkseen kuinka paljon länsimaat suvaitsevat. Jotkut muslimit (jotka asuvat demokratioissa) vaativat sharia-lakia ja jopa väittävät, että sharia on yhteensopiva demokratian kanssa.

Muslimien marssissa New Yorkissa tämän vuoden syyskuussa, juuri ennen kuudetta 9/11 vuosipäivää, muslimit kantoivat kylttejä, joissa sanottiin "Muslimit demokratiaa ja länsimaisia arvoja vastaan", "holokausti on huijaus" ja "Kieltäkää talmud." He myivät kirjoja, joiden kannessa oli AK-47. Nämä siis ihmisiltä, jotka valittavat islamofobiasta. Luulevatko he että tällainen tuo heille sympatiaa ja ymmärrystä?

Musliminainen Floridasta vaati, että voi käyttää ajokortissa kuvaa, jossa kasvot on peitetty, Minnesotan taksinkuljettajat kieltäytyvät kuljettamasta matkustajia, joilla on mukana verovapaasta myymälästä ostettua viiniä, kuusi lentävää imaamia, jotka pelästyttivät jokaisen matkustajan lentokoneessa ovat nostamassa oikeusjuttua. Ja viimeksi vaatimukset erityisistä wada-vesihanoista muslimilapsille, jotta he voivat pestä jalkansa ennen rukoushetkeä  (wada on muslimien pesurituaali) .

Olen elänyt lähi-idässä kolmekymmentä vuotta enkä ole koskaan nähnyt wada-vesihanoja kouluissa tai yliopistoissa, paitsi moskeijoissa. Niitä on vain Saudi-Arabiassa. Harhautus on ilmiömäinen. Islamistit tuputtavat wahhabilaisia sauditapoja Amerikkaan - tapoja joita en ole koskaan nähnyt Egyptissä.

En tullut Amerikkaan tullakseni wahhabilaiseksi saudiksi.

Näin kerran arabitelevisiokanavalla muslimisaarnaajan kertovan pienille lapsille, että valehtelu ei ole sallittua, paitsi kolmessa tilanteessa:

Valehtelu ei-muslimille, kun se edistää islamin asiaa.

Valehtelu muslimeille, jos se lopettaa riidan heidän välillään.

Valehtelu omalle vaimolle, jos se parantaa heidän suhdettaan.


Valehtelusta on siis tullut pakollista kansainvälisissä suhteissa, muslimien välisissä suhteissa ja perhesuhteissa. Ihmetteleekö joku miksi muslimit olivat hiljaa 9/11 jälkeen? Niitä jotka paljastavat tämän valehtelupelin pidetään pettureina.

Sallimalla valehtelun, muslimit ovat luoneet kulttuurin, jossa on mahdotonta erottaa valhetta totuudesta - totuudesta on tullut monimutkainen peli, jolla edistetään islamin asiaa.

Sanomalehti The Times of London raportoi, että muslimiopiskelijoita Britanniassa opetetaan halveksimaan ei-muslimeita "saastaisina." Arabiaksi sana on "nagas." Siksi monet arabit uskovat, että ei-muslimit muslimien maalla on häväistystä ja miehitystä.

Yhdysvaltalaiset sotilaat, Saudi-Arabian pyynnöstä, uhrasivat henkensä suojellakseen heitä Saddamilta. Tavallisesti tähän olisi suhtauduttu kiitollisuudella, mutta sen sijaan arabikadunmiehen reaktio oli "kuinka vääräuskoiset julkeavat häpäistä muslimimaan."

Tämä on syy miksi amerikkalaiset eivät saa mitään kunniaa kaikesta siitä, että he ovat puolustaneet muslimeja serbejä vastaan, afgaanimuslimeita Neuvostoliittoa vastaan ja ruokkineet somalimuslimeita, joiden nälänhätä on heidän omien johtajiensa syytä. Päinvastoin. Mitä enemmän Amerikka yrittää auttaa alueiden vakauttamisessa, sitä enemmän heitä inhotaan.

Arabimuslimit eivät halua joutua vääräuskoisten pelastamiksi. Se on ylpeä kulttuuri, jota voidaan helposti häpäistä tunteella siitä että oltaisiin riippuvaisia ei-muslimeista. Se on arabikadunmiehen psykologiaa.

Tämä on se miten länsimaat koetaan. Juutalais-kristillisessä kulttuurissa sanotaan: "olemme kaikki syntisiä", mutta muslimikultturissa sanotaan "he ovat syntisiä, mutta me olemme muslimeja."

Muslimipapisto pyrkii jatkuvasti ihannemuslimivaltioon, mutta he eivät ole onnistuneet siinä. He ovat epäonnistuneet surkeasti yhteiskuntansa vakauttamisessa. Sen sijaan että papisto olisi lohdutuksen, vakauden ja viisauden lähde, heistä on tullut vihan, raivon ja kumouksellisuuden lähde. Heille vastaus on aina intifada, kansannousu, coup d'etat, salamurha tai katuväkivalta. He eivät kunnioita minkään hallituksen legimiteettiä eikä mikään hallitus ole tarpeeksi islamilainen heille, ei edes Saudi-Arabia.

Tällaisessa tilanteessa vain tyrannihallitukset voivat selviytyä. Johtajat, jotka haluavat rauhaa, nykyaikaisuutta ja uudistuksia, salamurhataan, kuten Sadat.

Jokainen muslimimaa kärsii maanalaisista muslimiradikaaliryhmistä, jotka yrittävät kumota hallituksen ja perustuslain, tavoitellessaan täydellistä muslimivaltiota. Siksi muslimimaailma on jatkuvassa kaaoksen, pysähtyneisyyden ja konfliktin tilassa. Lopputuloksena on islamo-fasismi.

Tämä koskee hyvin paljon myös Amerikkaa, koska kaikki tämä on leviämässä kaikkialle muuhun maailmaan. Vuonna 1998 muslimijohtajat heijastelivat tätä samaa asennetta, kun he kehottivat Amerikan muslimeita olemaan sulautumatta valtakulttuuriin ja ilmoittivat päättäneensä saada koraanin lain voimaan Amerikassa. Se mistä arabijohtajat kärsivät on nyt tulossa Amerikkaan, ja jos se jatkuu, meidän vapautemme rappeutuu. Islamo-fasistisen lain levottomuus, sekasorto, tuhoava asenne ja viha on nyt täällä.

Arabihallituksilla on lupa rakentaa moskeijoita länsimaihin, mutta he eivät anna amerikkalaisille lupaa rakentaa kirkkoja tai synagoogia muslimimaihin. He rahoittavat muslimi- ja Lähi-idän koulutusohjelmia Amerikan yliopistoissa, mutta missään 52:ssa muslimimaassa ei ole kristinuskon tai juutalaisuuden koulutusohjelmaa. He saarnaavat vapaasti islamia kaikkialla maailmassa, mutta vangitsevat ja tappavat kristittyjä lähetystyöntekijöitä.

Jos tämä kehitys jatkuu, bin Ladenin unelma Amerikan sisäisestä jihadista käy toteen. Jos näin tapahtuu, Amerikka ei ole enää koskaan entisensä. Voimme nähdä suurten muslimipopulaatioden kerääntyvän Lontoossa, Pariisissa ja Detroitissa vaatimaan shariaa "tai muuten." Jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta, he alkavat vaatia itsehallintoa: Tsetseenia voi tapahtua lännessä. Islamilaiset separatistiset liikkeet ovat elossa ja voivat hyvin Tsetseeniassa, Filippiineillä ja muualla maailmassa. Ne aiheuttivat Intian jaon ja Pakistanin antamisen muslimeille, mutta islamiterrorismi Intian sisällä ei ole kuitenkaan loppunut.

Ja nyt islamistit ovat yllättäneet lännen poliittisen korrektiuden ja monikulttuurisuuden tilassa. Suvaitsemalla vihaa ja väkivaltaa, länsimaat tekevät muslimeille ja islamille palveluksen. Suvaitsemattomuuden suvaitseminen ei ole myötätunnon merkki, se on törkeä heitteillejättö.

Johtopäätökset: Uskonnon, minkä tahansa uskonnon, täytyy mukautua yleismaailmallisiin ihmisoikeuksiin, vapauteen valita uskontonsa, sekä naisten ja vähemmistöjen tasavertaisuuteen. Mitä me Amerikan arabit aiomme tehdä sille? Olemmeko hiljaa ja puolustuskannalla? Olemme Amerikalle velkaa rehellisen vastauksen. Meidän täytyy herättää omassa kulttuurissamme todellinen uudistushenki. Seitsemän naista odottaa tällä hetkellä Iranissa kuolemantuomiota kivittämällä - aiommeko olla heidän puolellaan vai petämmekö heidät?

Islamista kääntyneet muslimit piileskelevät. Sallimmeko heidän tulevan tapetuiksi islamin nimessä? Annammeko Egyptin koptien kärsimän sorron jatkua?

Jos islam on rauhan uskonto, meidän pitää vaatia enemmän uskonnollisilta johtajiltamme. Olemme saaneet tarpeeksemme itsensä pyhittäneistä ajatollista, mullaheista ja sheikestä, jotka käyttäytyvät kuin Allah ja hiljentävät sananvapauden antamalla fatwoja ja kuolemantuomioita.

Länsimaisten feministien täytyy omaksua yksi standardi sekä länsimaisille että muslimiyhteiskunnille. Feministien ja kaikkien muiden, jotka kannattavat vapautta, täytyy tukea muslimitoisinajattelijoita, sekä miehiä että naisia, jotka vaarantavat henkensä taistelussa naisten oikeuksista islamin alaisuudessa.

Pyydän tukea Amerikan vasemmistolta. Teidän pitäisi olla meidän luonnollisia liittolaisiamme, koska me olemme vapauden puolustajia ja reformisteja lähi-idässä.

Kiitos.


Tämä on suomennos Citizen Warriorissa julkaistusta artikkelista: http://www.citizenwarrior.com/2007/10/muslim-nonie-darwish-speaks-to-hostile.html


Lisää Nonie Darwishia täältä: http://frontpagemag.com/author/nonie-darwish/


-Ibn Matti

13. helmikuuta 2012

Kolme asiaa joita et tiennyt islamista

Kun jollakulla on mielipide tai uskomus, on aina myös toinen taho, joka yhtä vahvasti vastustaa sitä. Molemmat osapuolet väittävät juuri heillä olevan parhaat argumentit ja faktat sekä oikea maailmankuva, ja (ironisesti) molemmat pitävät toisen ajatuksia vääristelynä, sokeina itsestään selvyyksille ja yksinkertaisesti typerinä.

Useimmat ihmiset altistavat itsensä vain tiedolle, joka sopii heidän omaan maailmankuvaansa. On epämiellyttävää tehdä toisin. Haluaisimme kuitenkin kertoa sinulle joitakin yllättäviä asioita Islamista. Kehotamme sinua myös seuraamaan muutakin kuin vain valtamediaa, ja jos sinulla on aikaa, lukemaan Koraania itse.

Aluksi haluaisimme esitellä sinulle kolme asiaa, joita et luultavasti tiennyt Islamista:


1. Islamia ei ole kaapattu.

Että Islam on kaapattu, on se mitä ei-muslimit luonnostaan olettavat, koska he olettavat kaikkien uskontojen olevan samanlaisia. Syy ei-muslimien hämmennykseen on se, että useimmat meistä eivät ymmärrä eroa Koraanin ja minkä tahansa muun meille tutun uskonnollisen kirjan välillä.

Kristittyjen Raamattu on kokoelma eri kirjoittajien kirjoituksia, joiden kirjoitusajankohdat voivat erota satoja vuosia toisistaan, sisältäen vertauksia, neuvoja ja unia, koottuna yhteen kirjaan. Sama pätee juutalaisten Tooraan.

Jopa ne meistä länsimaalaisista, jotka eivät ole kristittyjä eivätkä juutalaisia, tuntevat näitä uskontoja tämän verran ja olettavat, että sama pätee Koraaniin.

Mutta Koraani on vain yksi kirja, jonka on kirjoittanut yksi mies omana elinaikanaan. Se on tarkoitettu otettavaksi kirjaimellisesti, eikä se ole täynnä symboliikkaa tai hämäriä vertauksia. Se sisältää suurimmaksi osaksi suoria käskyjä. Tietysti Koraanissa on ristiriitaisuuksia, kuten kaikissa uskonnollisissa kirjoissa, mutta Koraani itse tarjoaa lukijalle keinon tietää mitä tehdä ristiriitaisuuksille.

Koraanissa selitetään, että kun kaksi kohtaa ovat ristiriidassa keskenään, myöhemmin kirjoitettu kumoaa aiemmin kirjoitetun. Useimmat länsimaalaiset eivät tiedä, että rauhanomaiset, suvaitsevaiset jakeet on kirjoitettu Muhammadin uran alkupuolella. Koraanin mukaan nuo jakeet on kumottu myöhemmillä, väkivaltaisemmilla ja suvaitsemattomammilla jakeilla.

Joten kun länsimaalaiset kuulevat jihadistien lainaavan Koraanin väkivaltaisia jakeita, ja sitten rauhanomaisten muslimien lainaavan rauhanomaisia jakeita, he tulkitsevat sen samoin kuin jos joku lainaisi jakeita Raamatusta tai Toorasta. He ajattelevat itsekseen, ”No, Koraanissa on varmasti paljon erilaisia ja ristiriitaisia jakeita, ihan niin kuin muissakin uskonnollisissa kirjoissa, joten muslimit voivat valita ne kohdat jotka haluavat ja perustella niillä mitkä teot hyvänsä.” Mutta Koraani ei ole lainkaan tällainen kirja. Siinä ei ole valinnanvapautta. Siellä  sanotaan hyvin yksikäsitteisesti ja selvin sanankääntein, että muslimit eivät saa muuttaa tai hylätä mitään kohtaa Koraanista ja sen hyvin selvästä ja suorasanaisesta sanomasta, tai he palavat tulisessa pätsissä ikuisesti.


2. Sharia-lain saattaminen voimaan maailmanlaajuisesti on uskonnollinen velvollisuus

Monet ihmiset eivät ymmärrä, miten poliittisesti suuntautunutta Islam perusteiltaan on. Oikeastaan Islam on ennemmin ”uskonnollinen ideologia” kuin ”uskonto”. Se sisältää pakollisen ja hyvin yksityiskohtaisen laillisen ja poliittisen suunnitelman koko yhteiskunnalle: Sharian.

Islamissa ei erotella poliittista ja uskonnollista. Sen sijaan Islam ja Sharia muodostavat totalitaarisen järjestyksen yhteiskunnan jokaisella tasolla, mukaan lukien uskonnolliset rituaalit, liiketoimet ja sopimukset, moraali ja tavat, uskomukset ja rangaistukset.

Koraanissa Allah tekee selväksi, että ihmisten keksimät hallitusmuodot (kuten demokratia) ja sananvapaus (kuten Koraanin kritisointi) ovat kauhistus ja ne pitää hävittää. Ilmaisua ”hiipivä sharia” (creeping sharia) käytetään kuvaamaan hidasta, harkittua ja järjestelmällistä Islamilaisen lain edistämistä ei-muslimimaissa.

Virallisia sharia-tuomioistuimia toimii jo Britanniassa, missä niissä käsitellään tapauksia avioeroista ja taloudellisista kiistoista perheväkivaltaan. Sharia-oikeutta yritetään saada käytäntöön Saksassa, Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa. Vaikka sharialla on jalka oven välissä vain vähäpätöisemmissä tapauksissa kuten perinnönjaossa ja perheväkivallassa, niin sinun pitäisi olla huolissasi, että sharia:

- käskee että juopottelijat ja uhkapelaajat pitää ruoskia
- sallii aviomiesten hakata vaimojaan
- sallii vääryyttä kärsineen kostaa samalla mitalla – sanamukaisesti silmä silmästä
- käskee hakkaamaan varkaan käden irti
- käskee teloittamaan homoseksuaalit
- määrää, että avioliiton ulkopuolista seksiä harrastaneet joko ruoskitaan tai kivitetään kuoliaaksi, riippuen siitä olivatko he naimattomia vai naimisissa
- määrää  kuolemantuomion sekä muslimi että ei-muslimeille, jotka kritisoivat Muhammadia, Koraania tai shariaa itseään.
- määrää tappamaan islamin uskosta luopuneet
- kehoittaa väkivaltaiseen ja kunniattomaan jihadiin eli pyhään sotaan uskottomia vastaan.

Koraaniin kirjoitettu sharia on Allahin laki. Kaikki muut hallitusmuodot ovat syntiä. Jokaisen muslimin velvollisuus on jatkaa taistelua, kunnes kaikki hallitukset noudattavat sharia-lakia.


3. Muslimeilla on lupa erehdyttää ei-muslimeja, jos se auttaa Islamia

Ei-muslimeille tämä periaate, Taqiyya, on toinen yllättävä islamin käsite. Kun toisissa uskonnoissa totuuden puhumista pidetään hyveellisenä, Koraani käskee muslimeita valehtelemaan vääräuskoisille uskostaan ja poliittisista tarkoitusperistään suojellakseen islamia ja se leviämistä.

On monia esimerkkejä siitä kuinka islamilaiset johtajat puhuvat yhtä englanniksi länsimaalaiselle lehdistölle ja sitten muutamaa päivää myöhemmin jotain täysin erilaista omille kannattajilleen arabiaksi.

Vihollisen harhauttaminen sodassa on aina hyödyllistä ja islam on sodassa ei-islamilaista maailmaa vastaan, kunnes koko maailma noudattaa sharia-lakia. Kaikki  vääräuskoiset ei-muslimimaissa ovat vihollisia. Siksi länsimaalaisten harhauttaminen on täysin hyväksyttävää, siihen jopa kannustetaan, jos se auttaa levittämään islamia.

Jokin aika sitten tapahtui, että amerikan-islamilainen järjestö American Relief Agency esitti keräävänsä varoja orvoille, mutta antoikin rahat terroristeille. He erehdyttivät hyväsydämiset länsimaalaiset vääräuskoiset antamaan rahaa organisaatioille, jotka tappoivat länsimaalaisia vääräuskoisia.

Tee omaa tutkimustasi – tämä ei ole yksittäinen tapaus.


"Islam on rauhan uskonto."

Muslimijärjestöt maailmalla usein julistavat, että islam on rauhan uskonto, mutta mitä se todellisuudessa merkitsee? Muslimeille näyttää olevan helppoa lainata rauhanomaisia koraanin varhaisia jakeita samalla, kun – seuraten taqiyyan periaatetta – unohtavat mainita sen, että ne on kumottu myöhemmillä väkivaltaisemmilla jakeilla.

Koraanin mukaan maailmassa vallitsee rauha vasta sitten, kun islam ja sharia ovat voimassa jokaisessa maassa, eikä yhtään aikaisemmin. Siksi jokainen muslimi voi puhtaalla omallatunnolla sanoa, että islam on rauhan uskonto.


Jos joku näistä kohdista tuli sinulle yllätyksenä, on varmasti vielä paljon mitä et tiedä.

Tämä asia koskettaa sinua lähitulevaisuudessa, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja opiskele, ennen kuin se on liian myöhäistä.



Tämä on käännös Three Things about Islam You Didn't Know -youtube videosta. 

Ehkäpä joku Ibn Mattia osaavampi tekee siitä tekstityksen tai jopa kokonaan suomenkielisen version! Lukijana voisi olla se nariseva-ääninen pikku-Myyn näyttelijä muumeista ja taustalla voisi soida Jannen Tuonelan joutsen.

Saksaksi se jo löytyy. Luovutan täten käännökseni oikeudet Public Domainiin.


Tekstissä mainittu American Relief Agency-tapaus liittynee tähän ei-enää-niin-tuoreeseen uutiseen: http://archive.columbiatribune.com/2007/mar/20070308news012.asp


-Ibn Matti